Paturica aniversara - Caruselul amintirilor

Paturica aniversara - Caruselul amintirilor
    Bebeluseala este o perioada de vis.
Incarcata cu emotie, trairi si sentimente mai putin cunoscute de tine, vine la pachet cu o multitudine de amintiri ce peste ani vor fi privite de catre copil cu zambetul pe buze. 
Daca iti doresti sa surprinzi cele mai placute momente din viata copilului tau in primul an din viata, cand de la primul zambet totul fuge rapid catre primul cuvant si inca nu ai gasit cadrul perfect, noi iti venim in ajutor cu cateva idei.
Am faurit cu drag paturici aniversare care vor crea un cadru de vis pentru primele fotografii in care tu draga mamica vei surprinde miscari, zambete sau poate chiar primul ''mama''. Ce emotie, asa-i? 
Paturica aniversa '' momente speciale'' 
''Astazi am zambit sau poate astazi mi-a aparut primul dintisor...''
Cu tenta delicata, paturica aniversara momente speciale a unit 11 momente importante pe care copilul le va bifa in primul an si pe care tu le vei surprinde cu drag intr-o fotgrafie pe care o sa o adaugi in cufarul amintirilor. In primul an din viata copilului totul se intampla pentru prima data, orice gest mic te va surprinde si iti va aduce si tie zambete largi pe buze. Ne-am inspirat din prima rostogolire si am reusit sa cream un cadru de poveste. Este o paturica unica am putea spune, pentru realizarea ei am folosit tesaturi calitative, combinatia magica de bumbac pe o parte si plus moale si pufos pe verso. Ne-am asigurat ca tesaturile aduc un plus de confort, pentru ca sedinta foto sa fie si un cadru confortabil, iar bebelusul sa stea comod la poze. 
Am lucrat cu grija fiecare detaliu pentru ca paturica sa fie rezistenta in timp si de ce nu, refolosita la urmatorul bebelus. Sub forma de cadou sau poate doar o atentie pentru copil, cu ajutorul paturicii vei pune in albumul amintirilor poze de poveste. 
Noi ne dorim ca povestea sa mearga mai departe si alaturi de paturica am adaugat o rama foto in care tu vei putea adauga pozele iar acestea sa prinda viata.

 




Paturica aniversara ''milestone"
Aceasta paturica a fost realizata cu gandul la aceleasi momente unice, insa si la felul uimitor in care cei mici se transforma in primul an. Cele mai rapide si majore schimbari au loc in acest interval si stim ca iti doresti sa surprinzi de la luna la luna atat felul in care bebelusul se dezvolta cat si momente unice cu acesta. Ne-am straduit sa realizam paturica potrivita atat pentru baietei cat si pentru fetite, astfel exista o varietate de modele din care tu sa alegi. Insotita de o serie de accesorii prin care poti evidentia lunile primului an, paturica devine cadrul perfect pentru amintiri nepretuite. Cele mai bune tesaturi au fost selectate de catre noi pentru a veni in fata ta cu o paturica perfecta care sa fie folosita atat pentru a crea amintiri de neuitat cat si pentru ca in momentele de somn, paturica sa fie o mangaiere dulce si placuta pe pielea delicata. Ne-am asigurat ca tesaturile folosite sunt sigure si certificate, ele au fost supuse unor teste pe masura inainte de a intra in contact direct cu pielea copilasilor. O parte bumbac 100%, iar pe verso plus colorat, combinatia perfecta am putea spune pentru copilasul tau. Racoroasa in zilele de vara si potrivita chiar si pentru zilele racoroase. Un decor de poveste vei reusi sa creezi si sa surprinzi momente ce peste ani le vei privi atat tu cat si al tau prichindel. 

                                                        


Emotia surprinsa in poze, povestea pe care o spune, ne-a dus cu gandul ca aceasta idee de paturica este alegerea perfecta atunci cand iti doresti sa daruiesti un cadou.
Pentru prima data........am?
Bebelusul tau ce a facut pentru prima data?
Suntem curiosi sa aflam ce momente unice ai surprins alaturi de bebelusul tau. Te invitam sa te alaturi comunitatii noastre sa impartasim povesti si amintiri: 


 
 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!