Produsele vedeta ale lunii august la Paturica Fermecata

Produsele vedeta ale lunii august la Paturica Fermecata
      Fara doar si poate, vedetele lunii august la noi in atelier au fost halatele de baie si prosopelele din frotir de bumbac. Spre bucuria noastra aceste piese au fost si sunt foarte apreciate de catre mamici .
      August e si luna concediilor pentru multi dintre noi, si de aceea aceste piese si-au facut prezenta in multe bagaje. Pe langa faptul ca au un design fascinant, aceste produse sunt  foarte utile si necesare mai ales cand balaceala e la ordinea zilei.

      Halatul de baie din frotir din bumbac
    Unul din cele mai iubite produse a fost halatul de baie, pe care l-am realizat asa cum stim noi mai bine: din tesaturi sigure pentru cei mici si cu personalizare, asa incat sa  fie dedicat special celor mici. Confortul celor mici este cheia unei stari de veselie, joaca si buna dispozitie. Am conceput halatele de  baie pentru ca rutina baitei sau mersul la piscina sa fie una completata de tesaturi moi, bune absorbante, ce se simt bine pe piele si ii fac pe cei mici sa fie in largul lor.



De ce prefera copilasii aceste halate?
Ei bine, mamicile ne-au raspuns J .

      - au libertate de miscare mai mare imediat dupa ce au iesit din apa
      - pot ramane cu halatul imbracati minute bune dupa ce baita e gata
      - le ofera confort datorita frotirului din bumbac moale si placut la atingere
         Destinat atat fetitelor cat si baieteilor, halatul de baie pentru cei mici este realizat din fortir de bumbac 100%, cu o densitate de 450 gr/m2, ceea ce il face un bun absorbant al apei, ideal acasa si in vacante. Fiind realizat integral din tesatura naturala, halatul de baie este perfect si pentru cea mai delicata si sensibila piele, sigur pentru copilasi inca de cand incep sa faca primii pasi. 
      Spre bucuria tuturor, aceste  halate se regasesc pe diverse dimensiuni. Marimile incep de la 18-24 luni si pana  la 7-8 ani.  Cu privire la designul halatului,va putem spune urmatoarele :  la mijloc halatul dispune de cordon, asa incat sa  poata fi imbracat si fixat lejer. La spate am adaugat o cheita cu ajutorul careia se poate agata in curier. 
      Un lucru tare important este  acela  ca  se  poate  personaliza cu numele pe fata sau pe spatele halatului. Personalizarea este  cadoul nostru  pentru copii.
Si da, am avut parte de super personalizari vara aceasta 
 


Prosopele din frotir de bumbac cu diverse figurine

      Baita copiilor este unul din acele momente in care relaxarea si starea de bine este la ea acasa. Ne dorim sa iti fim alaturi, oferindu-ti prosopele moi si extra pufoase, blande cu pielea delicata a copiilor. Tocmai de  aceea ne-am gandit sa  creem aceste prosopele cu diverse figurine care nu fac decat sa infrumuseteze si sa inveseleasca prosopelul propriu-zis.
  

Prosopelul este realizat din frotir de bumbac 100%, culoare alba, pufos si moale la atingere. Este bland cu pielea delicata si sensibila a bebelusului, oferindu-i stare de bine dupa baita. Densitatea de 450 gr/m2 il face un bun absorbant al apei, iar faptul ca este realizat 100% din fibre naturale impiedica acumularea mirosurilor neplacute.
Prosopelul dispune de gluga, asa incat pielea capsorului sa fie uscata eficient.

      Dimensiunile prosopelului sunt de  75x75 cm , ceea ce il face perfect pentru bebelus inca de la nastere.O a doua marime,  100x100 cm il face potrivit pentru copii de cativa anisori. Prosopelul are o cheita cu ajutorul careia se  poate agata cu usurinta in cuier. 
Fiind realizat din bumbac 100%, prosopelul isi pastreaza forma si moliciunea dupa multe spalari, asa incat putem spune ca este un produs practic, de folosinta zilnica in ingrijirea copiilor pe termen lung. 

      Pentru a le oferii prosopelelor un farmec aparte am decis sa brodam figurine precum : unicorn, girafa, elefantel, leu,panda si veverita. Noi nu ne putem decide asupra unui singur model preferat. J
      Am ales sa realizam aceste piese din frotirul de bumbac din urmatoarele motive:
      1. Frotirul de  bumbac are o absorbtie ridicata;
      2.Este un material respirabil;
      3.Este confortabil si prietenos si cu cea mai sensibila piele;
      4.Este natural, nu  are substante chimice;
      5.Are o intretinere usoara;
      6.Este moale;
      7.Nu este rigid ca tesaturile sintetice.
      8. Este accesibil ca si prêt.

      Incheiem aici articolul dedicate produselor vedeta din luna august insa promitem sa revenim in fiecare luna cu cate un articol  in care sa ne exprimam recunostinta pentru produsulele cele mai apreciate si din luna respectiva.
Acum ii pregatim pe cei mici de gradinita si cresa, asa ca daca ai si tu un prichindel, arunca o privire aici

      Pana atunci iti transmitem ganduri bune si multe imbratisari!
                                                   




 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!