Saculetul de gradinita- modul ideal de depozitare a lucrusoarelor copilasului intr-un singur loc

Saculetul de gradinita- modul ideal de depozitare a lucrusoarelor copilasului intr-un singur loc

1. Ce poti depozita in saculetul pentru gradinita?
2. Ce saculeti pentru gradinita regasesti in magazinul nostru?
3. Personalizarea saculetului- beneficii
4. Din ce material trebuie sa fie realizat saculetul si cum se intretine pentru o durata lunga de viata?


Cum iti dai seama ca gradinita a inceput? Simplu, privesti in jur si observi copilasi emotionati cu saculetii in spate, entuziasmati putin de ceea ce urmeaza. Detaliul unic pe care il observi la un prichindel este saculetul sau rucsacelul dupa caz. Din sursa sigura( multele mamici cu care discutam zilnic) , afirmam ca in topul produselor aflate pe lista de cumparaturi se afla si cele doua produse: saculetul si prosopelul pentru gradinita.
Nu stii inca la ce detalii trebuie sa fii atenta in procesul de achizitionare a saculetului? Nu te panica, noi iti suntem sprijin si de aceasta data si am pregatit o lista utila de informatii pentru tine. 
P.S  Ia loc, bea un ceai aromat si parcurge-l cu atentie.

1. Ce poti depozita in saculetul pentru gradinita?
Saculetul pentru gradinita este un produs indispensabil unui prescolar folosit chiar din prima zi de catre acestia. Copilul tau si-a manifestat dorinta despre cum isi imagineaza saculetul perfect? La noi, ori este cu masinute ori cu printese... Alegerea este simpla.
Te intrebi probabil de ce copilul are nevoie de un saculet si ce ar trebui sa adauge in el?
Prescoalarii au nevoie de saculet pentru gradinita cu scopul de a avea un loc personal unde sa-si depoziteze lucrurile. In saculet poti adauga orice consideri ca al tau copil va folosi la gradi: o pijama, papuceii de schimb, prosopel sau chiar jucaria preferata. Starea de bine a copiilor primeaza, acomodarea la gradinita poate fi dificila, de aceea asigura-te ca adaugi in saculet si un lucru pe care copilul si-l doreste. Va fi o incantare ca piticul tau sa se implice in pregatirea saculetului...nu?

                                                 

2.Ce saculeti pentru gradinita regasesti in magazinul nostru?
In magazinul nostru vei regasi o colectie unica de saculeti pentru gradinita in diferite culori si imprimeuri. In realizarea acestora, utilul si placutul ne-au ajutat. Am pus culori si imprimeuri vii pentru ca saculetul sa devina o atractie pentru cei mici si totodata o modalitate sigura de a pastra lucrurile impreuna pe perioada programului de la gradinita. Incapator, saculetul este insotit de un prosopel potrivit pentru uscarea mainilor, realizat din bumbac moale,foarte absorbant.
Variantele pe care le vei regasi la noi sunt intr-o combinatie de plus si bumbac sau doar bumbac. 
Suna distractiv nu? Tu ce culoare preferi?          
                             
3. Personalizarea saculetului- beneficii
Un detaliu de unicitate pe care ne concentram este personalizarea prin brodare. Saculetul pentru gradinita poate fi personalizat cu numele si prenumele copilului. La ce ajuta acest detaliu unic? Simplu. Ofera saculetului un plus de efect si ofera copilasului posibilitatea de a-si identifica rapid saculetul. De asemenea, vei fi scutita draga mamica de lipirea etichetelor pe saculet de fiecare data cu numele si prenumele. Copilasul tau va avea un saculet personalizat si va sti intodeauna sa-l identifice si odata pierdut va putea fi gasit cu usurinta. 
Un mare avantaj al personalizarii prin brodare versus imprimarea termica este dat de rezistenta textului in timp. Indiferent de numarul de spalari, personalizarea ramane la fel. 
                                  


4.Din ce material trebuie sa fie realizat saculetul si cum se intretine pentru o durata lunga de viata?
Te intrebi ce tip de material ar trebui sa alegi pentru saculetul de la gradinita? Nu este o alegere usoara, asta este cert, insa un mic sfat pe care ti-l recomandam este sa fie o tesatura rezistenta si care vizual sa atraga. Saculetul trebuie sa fie cat se poate de atractiv si vesel am spune, pentru ca cel mic sa mearga cu drag la gradinita. In realizarea saculetilor pe care ii regasesti in magazinul nostru, am folosit doua tesaturi sigure si certificare pentru copilasi. Siguranta celor mici este pe primul loc tocmai de aceea ne-am dorit tesaturi fine, delicate, speciale. Am realizat o combinatie placuta de plus si bumbac, nu doar la atingere, placuta extrem de copilasi si vizual datorita imprimeurilor vesele. Saculetul este prevazut cu un snur intocmai pentru a putea fi inchis si pentru a pastra in siguranta lucrurile copilului tau. 
Intretinerea saculetului este simpla si daca acorzi atentie la temperatura la care il vei spala, acesta va rezista cu brio pe o perioada lunga de timp si culorile vor fi exact ca noi. Astfel ca:
- saculetul se spala la o temperatura de 30 de grade celsius, la o viteza de 800 de rpm uscarea fiind realizata la aer. Calcarea saculetului este permisa doar pe partea cu bumbac, la o temperatura adecvata acestui tip de tesatura.
- prosopelul care insoteste saculetul se spala la o temperatura de 60 de grade celsius, la o vitexa de 800 rpm,uscarea fiind realizata la aer. Calcarea prosopului este permisa la temperatura potrivita pentru bumbac. 

Speram ca am reusit sa-ti clarificam cateva detalii legate de saculetul pentru gradinita. In continuare ne bazam pe alegerea ta si pe capacitatea de a identifica cu usurinta care este cel mai potrivit ruscac pentru al tau copilas. 
Daca ai reusit sa gasesti unul optim, suntem curiosi si noi sa aflam. 
Lasa-ne un comentariu si spune-ne daca ai cumparat un saculet pentru gradinita copilasului tau, fabricat de noi. Ne-ar face mare placere sa aflam cum se comporta la utilizare si ce ai ales sa depozitezi.

 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!