Top 8 cadouri super simpatice cu buget redus pentru 3-10 ani

Top 8 cadouri super simpatice cu buget redus pentru 3-10 ani
           Alegerea unui cadou pentru o zi de nastere sau pentru un moment special precum sarbatorile din timpul anului, nu  sunt intotdeauna cel mai simplu lucru, indiferent ca vorbim despre o fetita sau un baietel. Tocmai de aceea noi, cei de la Paturica Fermecata credem ca un ajutor e bine venit oricand si oricui.
In articolul de astazi, iti propunem super idei de cadouri pentru copilasii cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani. 

         Cadouri pentru 3 ani

          1. Cuburi de constructie - 
Sunt o varianta potrivita datorita faptului ca cei mici isi folosesc din plin imaginatia construind: casete de supereroi, garaje pentru masinute, casute pentru papusi si lista poate continua. 
          2. Animalute de plus - copiii mici considera animalutele sau figurinele din plus adevarati prieteni care ii insotesc in drumurile zilnice la joaca sau la gradinita, dar si in aventurile lor imaginare pe taramurile de poveste. Aceste jucarii pe langa faptul ca sunt super dragalase au si un rol educativ ajutandu-i pe juniori sa-si exprime emotiile, sa comunice liber, sa fie empatici si sa socializeze prin diverse jocuri de rol. 

         Cadouri pentru prichindeii de 5 anisori

        1. Pernuta cu buzunar pentru carti - Lumea minunata a povestilor primeste in dar o super pernuta: vesela si colorata, '' casuta'' minunatelor carti de basme ale fetitelor dar si a baieteilor. Pernuta cu buzunar pentru carti este faurita cu mult drag si grija pentru a incuraja cititul in familie, parinti si copilasi deopotriva. Ne dorim spatii de poveste, in care personajele prind viata si inveselesc casa tocmai de aceea consideram ca este un cadou potrivit si cu un buget redus. 

        2. Paturica - Este un cadou cu care nu dai gres. Paturicile de la Paturica Fermecata pe langa faptul ca sunt incarcate cu "praf magic", au un rol special in a relaxa si a-i face pe copii sa se simta minunat. In atelierele noastre paturicile sunt disponibile in diverse variante de dimensiuni, grosime si imprimeuri. 

         Cadouri pentru copii de 7 ani

         1. Jocuri  de societate (board games)- Sunt potrivite acasa sau in vacanta si reprezinta o modalitate buna de conectare a copiilor cu familia sau cu prietenii.
         6. Puzzle&lego -  Poti alege un puzzle clasic sau poti merge pe  varinata 3D. Iti recomandam variante cu peste 500 de piese pentru antrenarea concentrarii copilului pe sarcina, precum si pentru antrenarea atentiei. In ceea ce priveste seturile lego, numeroasele alternative iti usureaza sarcina de a alege un set de constructie direct legat de preferintele copilasului, ori de personajele preferate. Seturile lego antreneaza deasemeni atentia si ii ajuta pe copii sa isi dozeze concentrarea si rabdarea pentru mai mult timp. 

         Cadouri pentru varsta de 10 ani

         1. O pereche de casti - La aceasta varsta copiii deja au preferinte muzicale stabilite, astfel ca o pereche de casti pe gulsul sau reprezinta un cadou foarte potrivit. 
         2. Un rucsac sport - Sunt practice si foarte utile pentru copilasii mai mari, atat la scoala, insa si pentru a-l utiliza atunci cand ies la plimbare cu grupul de prieteni. 

     In functie de varsa copiilor, decizia in alegerea unui cadou trebuie sa fie corelata cu interesele acestora, asa incat surpriza si bucuria sa fie la cote maxime. Iti recomandam sa discuti cu ceva timp inainte cu al tau copil si sa afli ce si-ar dori. 

Cu prietenie, 
Andreea 

 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!