Top 5 avantaje ale pernei de sarcina pentru mamici

Top 5 avantaje ale pernei de sarcina pentru mamici
           Sarcina este o perioada foarte frumoasa dar si provocatoare pentru o viitoare mama. Cele noua luni de zile necesita ingrijire si vigilenta din partea mamicii, deoarece ne dorim ca puiul nostru sa aiba parte de tot necesarul de nutrienti pentru a se putea dezvolta in conditii normale. 
          De asemenea, este important ca viitoarea mamica sa aiba parte de tot confortul si toata starea de bine...atat cat se poate. Un aspect crucial care necesita atentie este pozitia de dormit a mamei. Viitorii tatici pot trece prin multe nopti nedormite pentru a se asigura ca mama nu doarme intr-o pozitie incomoda care ar putea dauna copilului. 
          Saltelele obisnuite nu sunt concepute pentru a oferi confortul unei gravidute, ele putand provoca dureri de spate sau lombare care genereaza un somn agitat. 
          Ce putem face in acest caz? La ce ajutor apelam?
Din fericire exista perna de sarcina, ajutorul minune al viitoarelor mamici dar si al proaspetelor mamici. 


          Ce este aceasta perna de sarcina?
          Ei bine, este o perna special conceputa pentru a se potrivi si a sustine corpul gravidutei care sufera modificari pe parcursul celor 9 luni, iar in plus ofera si suport atat pentru burtica, cat si pentru spate si picioare. Perna de sarcina este conceputa pentru a oferi sprijin intregului corp, avand o forma diferita decat perna obisnuita.
O perna de maternitate face somnul mai confortabil in timpul sarcinii. 

          Top 5 avantaje ale folosirii pernei de sarcina 

          1.
Asigura odihna si somnul confortabil viitoarelor mamici.

Ce poate fi mai frumos decat un somn linistit pentru viitoarea mamica? Stim ca este destul de important, mai ales pentru perioada ce va urma, unde orele de somn se vor diminua relativ, datorita prezentei bebelusului si a orelor de hrana.

          2. Amelioreaza durerile corpului. 
  Pe masura ce greutatea corporala creste, presiunea cade pe spate, solduri si picioare. Este esential sa iti odihnesti aceste parti ale corpului si acest lucru este posibil numai daca esti capabila sa dormi intr-o pozitie buna. O perna de sarcina va oferi sprijin si confort acestor parti si va asigura o odihna adecvata, ameliorand durerile. 

                                                            

          3. Imbunatateste circulatia sangelui
   
Dormitul pe partile laterale favorizeza circulatia sangelui si este recomandat femeilor insarcinate. Somnul pe partea laterala ar putea fi inconfortabila pentru o femeie insarcinata datorita burticii in continua crestere. Perna de sarcina prin forma ei, flexibilitatea si gradul de duritate, ofera o postura relaxata a corpului, sustinere, in asa fel incat sa nu ai senzatia ca aluneci pe burtica. 

                                                            

          4. Contribuie la un somn mai lung si mai relaxant 
  O odihna buna este cheia unei sarcini sigure, iar o perna de maternitate iti va permite sa dormi mai bine si mai mult. (Lucrul la care tanjesc majoritatea viitoarelor mamici in ultimele luni de sarcina). 

                                                           

          5. Utila si dupa nastere.
In acest moment sunt multe forme de perne pentru sarcina, alptare si combinate, astfel ca o perna de acest tip iti ofera sprijin si in perioada alaptarii, putand sa sustii mai usor bebelusul la san. Multe mamici ne-au marturisit ca au ajuns sa foloseasca perna si pentru sustinerea bebelusului , atunci cand sta in fuldulet, sau chiar pentru a acoperi locul liber dintre patul si patul matrimonial. 

          Cand putem incepe sa utilizam o perna de sarcina?
 Nu exista un timp fix pentru a incepe sa folosesti o perna de sarcina, insa poti sa incepi sa o achizitionezi inca din primele luni de sarcina. La aproximativ 20 de saptamani de sarcina, burtica incepe sa se extinda, provocand durere la nivelul ligamentelor si a altor parti ale corpului din cauza cresterii in greutate. Acesta este un moment bun pentru a incepe sa folosesti o perna de maternitate. 

                                                        

 Exista mai multe tipuri de perne pentru sarcina si au diferite forme si dimensiuni. Fiecare trebuie selectata dupa evaluarea disconfortului cu care se confrunta fiecare viitoare mamica. Fiecare sarcina este diferita, la fel si provocarile asociate cu aceasta, asadar tipul de perna necesara difera de la caz la caz. 
 Pe site-ul nostru regasesti la sectiunea Produse pentru mamici perne de sarcina si alaptare, noi le descriem ca find fermecate. Se gasesc in 3 varinate: perna sarcina forma U, perna sarcina 3 in 1 si Perna alaptare Mami si bebe. Las aici un link unde ai posibilitatea sa afli tot ceea ce te intereseaza despre ele. 


 PS: Nu uita ca ceea ce primeaza in aceasta perioada este confortul si odihna ta. Sunt esentiale atat pentru energia si tonusul tau, cat si pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a bebelusului tau. 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!