Top 5 cadouri de suflet pentru mamici, cu buget de pana la 100 lei

Top 5 cadouri de suflet pentru mamici, cu buget de pana la 100 lei

''De ziua ta mamico,
In dar ti-am adus inima...''
Cand vine vorba de cadouri, este nevoie de un timp indelungat pentru a hotari ce se potriveste cu adevarat unei mamici. Gusturile sunt diferite si de cele mai multe ori este dificil sa gasim un asa-zis ''Cadoul Perfect''.
Mama este pentru fiecare noi o persoana foarte importanta, care ne iubeste, ne-a invatat lucruri bune si ne-a ferit de cele rele ,dar cel mai important: ne-a dat viata.
Oare cum am putea noi si sa-i demonstram mamei pretuirea noastra si admiratia fata de lucrurile pe care le realizeaza zi de zi ?!
 Iar daca tu, cel are citesti aceste randuri, esti partenerul unei femei care este mama, ce cadou crezi ca ii poti oferi acestei minunate persoane din viata ta, in semn de recunostinta ?

Noi , femeile si mamele din echipa Paturica Fermecata, vrem sa iti venim in ajutor pentru a-ti sugera cateva idei de cadouri pe care sa i le poti darui unei mamici! Un gest sau un mic dar oferit din inima face de multe ori mult mai mult decat un cdou extravagant, lipsit de emotie. Ne-am gandit ce ne-ar placea noua sa primim de la partenerii sau copiii nostri si am intocmit o lista de 5 cadouri care me-ar face ochii sa straluceasca si ne-ar umple de emotie. 


1.O fotografie in rama. Cauta in album sau in calculator/telefon si alege o poza reprezentativa, in care a fost surprins un moment armonios plin de fericire. Acest cadou, desi simplu, are o valoare sentimentala mare si poate capata ideea unei amintiri imprimate in inima mamei. Suntem siguri ca o va pastra pe birou sau in dormitor ca pe una din cele mai dragi amintiri.
                                                       

2.Esarfa de alaptare. Indiferent daca mamica este in perioada alaptarii sau nu, esarfa este ideala si poate fi un accesoriu potrivit pentru un look fabulos.Purtata in diferite ipostaze, esarfa ar putea sa-i readuca zambetul pe buze mamicii si sa-i redea increderea in sine.

                                                  


3.Diverse accesorii. De la un produs cosmetic, completat de o bentita cosmetica si dischete fine si moi la atingere, mamica le va aprecia fiind un semn ar faptului ca tu intelegi cat este de important ca ea sa aiba momentele ei de rasfat  .Alege ce crezi ca ar fi o incantare pentru mama.
PONT! Verifica in produsele cosmetice pe care le foloseste in mod uzual, vezi ce produs foloseste mai des si pentru o alegere sigura cumpara o alta nuanta,o alta textura etc.


4.Un buchet de flori. Alegerea clasica si cu care nu pot da gres este un buchet de flori. Ziua mamei marcheaza inceputul primaverii, trezirea la viata a naturii si practic florile sunt un simbol fara indoiala. Ureaza-i mamicii o primvara frumoasa si surprinde-o cu florile sale preferate. Un sfat, scrie si un biletel si introdu-l in buchet. Entuziasmul va fi unul major.

                                               

5.O carte. Stim cat de dornice sunt mamicile sa se informeze cu privire la diferite noutati, sfaturi, retete culinare. Cititul poate reprezenta un moment de relaxare pentru o mamica, in care isi pune gandurile la punct si se bucura de un moment de ''intimitate''. Alege cartea pe  baza recenziilor pe care aceasta le are in librariile online, insa gandeste-te si daca este genul de carte pe care il prefera. 

                                              

Poate la prima vedere, vei spune ca sunt lucruri prea simple pentru cate face o mamica. Si chiar asa este! Dar un gest simplu si din inima va avea un impact mare asupra mamei. Ce-si poate dori o mama mai mult decat sa fie apreciata, iubita, respectata si inteleasa? 
Alegeti cu inima, lucruri simbolice prin care sa puteti evidentia dragostea si pretuirea fata de mame. Un simplu ''te iubesc'', un gest mic sau o imbratisare poate fi cadoul ideal pentru a ta mama.

Ramaneti plini de iubire, pana atunci...
Ne revedem curand. 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!