Vacanta de 1 Mai cu copii - 9 Articole Esentiale Pentru Bagajul Celor mici

Vacanta de 1 Mai cu copii - 9 Articole Esentiale Pentru Bagajul Celor mici
1 Mai! 
    Primul lucru care ne vine in gand referitor la aceasta data, este o binemeritata vacanta alaturi de ai nostri copilasi. Fiecare zi libera este un prilej pentru noi ca parinti sa petrecem timp de calitate alaturi de cei mici. Indiferent daca alegi un city break sau cateva zile la munte, este necesar ca din bagajul copilasilor sa nu lipseasca nimic esential, insa si pentru distractia celor mici.
Oare am pus suficiente produse in bagaj?
Oare mai trebuie sa adaug ceva?
Poate ti-ai pus si tu aceste intrebari de fiecare data cand ai pregatit bagajul. 
Daca esti parinte si te pregatesti de mica escapada cu ocazia acestui week-end prelungit alaturi de al tau copilas, stai aproape, acest articol este pentru tine.
Pentru inceput, asaza-te cu un ceai sau o cafea in fata si pregateste o lista pe care sa-ti notezi lucrusoarele esentiale de care o sa ai nevoie in vacanta pentru al tau copilas. 
Noi ne-am gandit sa-ti usuram munca si sa-ti oferim o lista cu acele produse despre care credem ca nu ar trebui sa lipseasca din bagajelul copilului tau.

1. Hainutele. Cand vorbim de bagaj, primul lucru la care ne gandim sunt hainutele. Sigur, sunt o necesitate si punand tot ce trebuie iti asiguri si relaxarea ta ca parinte. Daca copilasii tai sunt mici, vei avea nevoie de mai multe schimburi pentru ca stim, neatentia poate cauza mici accidente. Insa, nu lua toata garderoba, cel mai important este sa te informezi cu privire la vremea si temperaturile din locul in care vei calatori si in functie de acest aspect, alege tinutele copilasilor. Opteaza pentru hainute confortabile care sa-i asigure starea de bine atat in timpul calatoriei cat si in vacanta.

                                             

2. Paturica. Evident ca nu vom calatori fara paturica preferata. Indiferent de destinatia aleasa, paturica este mereu alaturi de copilas si ii ofera confort in timpul somnului. Atat in masina,in avion sau orice alt mijloc de transport, paturica este utila, pe durata calatoriei sau in plimbarile cu caruciorul. Alege o paturica din material calitativ, bumbacul spre exemplul este un material preferat de parinti dar in mod special de copilasi. Daca destinatia aleasa va fi una calduroasa, iti recomandam o paturica muselina, racoroasa si ideala a fi folosit la temperaturi ridicate. Poti de asemenea sa o folosesti pentru infasatul bebelusului in timpul somnului, pentru a asigura confort si stare de bine.
Sistemul de infasat poate fi o solutie de asemenea, daca iti doresti ca al tau nou-nascut sa aiba parte de somn linistit in vacanta.

                                                 

3. Jucarioare. Nu multe, evident, dar cateva pentru a tine ocupati copilasii si pentru a nu se plictisi rapid. Spunem, nu multe, pentru ca dupa orice vacanta ne reintoarcem cu jucarii noi, drept amintiri. Alege jucarii interactive si care sa nu ocupe spatiu. Fii atent ca jucariile luate sa fie sigure pentru bebelusi si copilasi, pentru ca exista sanse ca in momente de neatentie sa se accidenteze. Poti opta pentru o jucarie plusata, o minipaturica vesela, un iepuras,o masinuta sau o papusica care sa-i fie aproape copilasului in mica aventura. 

      

4. Pernuta. In orice spatiu de cazare, pernute se gasesc. Dar nu este ca cea de acasa, sau ca pernuta preferata pe care cel mic isi asaza capusorul si calatoreste in lumea viselor. O sa ai nevoie nu doar in vacanta, dar in special in timpul calatoriei. Este important ca cei mici sa se odihneasca corespunzator pe intreaga durata pentru a nu surveni neplaceri ca urmare a unui somn slab calitativ. In scaunul auto este important ca pozitia capusorului sa fie corecta tocmai de aceea iti recomandam o pernuta care sa fie confortabila si sa nu schimbe pozitia corpului. Pernta rotunda plata, o pernuta plata clasica la care poti sa alegi imprimeul vesel ce o sa-l incante pe al tau copilas.

     

5. Halatel, prosopel si manusa de baie. La mare, piscina sau poate doar pentru o baita calda si relaxanta vei avea nevoie de un halatel in care pielea copilasului sa fie invelita si sa-i asigure o rutina corespunzatoare de dupa baita. Un produs indispensabil, alaturi de prosopel si manusa care asigura confortul copilasului in timpul baitei. Halatul este util, deoarece asigura libertatea de miscare si absoarbe rapid apa de pe corp. Alege un frotir din bumbac moale pentru prosopel, indiferent ca-l vei folosi la baita sau la piscina deoarece pielea este sensibila iar uscarea trebuie sa fie una usoara asemeni unei atingeri moi si catifelate.



6.  Produse de ingrijire, medicamente.  Lista aici este lunga, dar nu putem pleca in vacata fara a avea macar strictul de medicamente destinate copilasilor. De la medicamente de raceala, la alergii si chiar febra. Ne dorim ca cei mici sa fie protejati in timpul vacantelor. pentru ca stim, un copil morocanos si bolnavior inseamna o vacanta esuata. Pregateste din timp lista si nu uita sa adaugi protectie solara indiferent de locatia in care vei merge. Pielea copilului trebuie sa fie protejata impotriva razelor de soare in orice moment al zilei. Adauga si un termometru si poate cateva suplimente vitamine, pentru a tine organismul copilasului sanatos.
7. Protectie impermeabila. Desi poate nu te-ai gandit la acest produs, este o necesitate in special daca bebelusul este micut. Indiferent de locul in care vei merge, patutul in care al tau copil va dormi trebuie sa fie protejat si in special salteluta. Pete de laptic sau alte accidente nefavorabile pot afecta saltelutele, iar protectia impermeabila absoarbe foarte eficient lichidele si petele. Chiar si in timpul schimbatului de scutec, protectia poate fi utila pentru a proteja lenjeria de orice inconvenienta. 

                          


8. Carucior. Daca esti parinte stii ca nu exista vacanta fara ca al tau copil sa nu foloseasca caruciorul. Oboseala acumulata in timpul plimbarilor este un prilej minunat pentru un somnic in carucior. De asemenea, pentru bebelusi caruciorul poate fi folosit chiar pe post de patut, la plaja, piscina sau chiar la munte in aer liber. Alege un carucior pliabil pentru a se incadra in spatii inguste si pentru a-l putea transporta usor.
9. Bavetele si protectii antiregurgitare. Am vorbit de hainute de schimb, dar pentru a le proteja foarte bine nu uita sa adaugi in bagaj bavetele si protectiile antiregurgitare. Ideale in timpul meselor, sau cand cei mici se confrunta cu salivatie excesiva. Poti proteja hainutele copilasului dar si pe ale tale,utilizand protectiile antiregurgitare pe umar atunci cand sprijini copilasul dupa hranire. Este un real ajutor si protejeaza hainutele impotriva umezelii de orice fel realizate de micutul tau poznas.
                            

Lista continua, insa am incercat sa sintetizam pentru a-ti oferi poate o idee de la care tu draga mamica sau de ce nu draga taticule sa pleci.
Nu adauga mai mult decat necesarul pentru ca vei ocupa spatiu in care ai putea sa pui produse cu adevarat benefice pentru cei mici. Raporteaza-te intodeauna la locatia in care vei merge si mai apoi efectueaza lista.
Te invitam sa ni te alaturi in grupul nostru, pentru a discuta in detaliu si pentru a impartasi ganduri si idei legate de bagajelul copiilor: https://bit.ly/3KmAK4J

Cat despre vacanta, 
Sa inceapa distractia....
Ne revedem curand,



 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!