Paturica de Somn Bebe

Afiseaza: 1-24 din 118 produse

 Filtre
Cuprins:

1. Ce fel de beneficii ofera paturicile de somn ?
2. Care sunt principalele materiale din componenta acestora?
3. Care sunt factorii de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem o paturica pentru micutul nostru?
4. Pana la ce varsta sunt recomandate acestea?
5. Pentru ce modele putem sa optam?
6. Ce fel de modele iti recomandam noi ?


Ce fel de beneficii ofera paturicile de somn ?

 

Încă din denumire ne dăm seama că păturicile de somn se folosesc pentru odihnă.

Somnul este o activitate foarte importantă din rutina zilnică a celor mici, prin urmare acesta trebuie să se desfășoare într-o atmosferă plăcută, caldă.

Aici ne vin în ajutor păturicile de somn, care oferă următoarele beneficii: un somn liniștit și odihnitor, o stare de bine , confort, siguranță, și nu în ultimul rând căldură .

Materialele din care sunt confecționate păturicile de somn permit pielii să respire, și în același timp sunt ca un scut ce are rolul de a-i apăra pe cei mici împotriva frigului.

Totodată, păturicile noastre scot în evidență unicitatea fiecărui copil: pot fi personalizat cu numele copilului său alintul.

Brodarea numelui pe partea din pluș este cu siguranță un beneficiu, astfel păturică putând fi oferită drept cadou pentru un copilaș special.


Care sunt principalele materiale din componenta acestora?

 

Principalele materiale din componența acestora sunt bumbacul și plușul.

Astfel, majoritatea păturicilor de somn sunt realizate dintr-o parte bumbac și o parte pluș .

Mai există un tip de păturica pentru somn: păturica săculeț de dormit, care este confecționată din pluș cu un strat termic – vatelina - in mijloc, având forma unui săculeț cu glugă, și fermoar pe lateral.

Bumbacul poate fi de două feluri: bumbac 100% sau bumbac ranforce , ambele variante fiind de înaltă calitate, dar cu o mică diferență de compoziție.

Bumbacul este certificat Oeko Tex, ca fiind sigur pentru nou născuți.

Plușul la rândul lui, poate fi de două tipuri: pluș minky sau pluș soft.

Plușul soft este o varianta catifelată de pluș , fină la atingere, densă .

Plușul minky este o variantă groasă, densă , pufoasă de pluș .

Ambele tipuri de pluș sunt foarte plăcute la atingere, certificate Oeko Tex, sigure pentru nou născuți.

În cazul unei păturici groase, pe lângă pluș și bumbac se mai adaugă vatelina hipoalergenică 200 gr - aproximativ 2 cm, aceasta reprezentând un strat termic in interior.


Care sunt factorii de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem o paturica pentru micutul nostru?

 

Principalul factor de care trebuie să ținem cont atunci când alegem o păturică pentru micuțul nostru, este calitatea produsului .

Un produs calitativ se cunoaște de la distanță prin Certificatul de Inregistrare pentru Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001, pe care noi îl deținem începând cu Martie 2022.

Păturica pe care o alegem trebuie să fie realizată din materiale calitative și sigure pentru copii , țesăturile trebuie să fie fine și rezistente, să permită pielii să respire și în același timp să asigure o temperatură potrivită pentru un somn liniștit .

Este important ca dimensiunea păturicii să se potrivească vârstei copilașului, astfel încât să îl acopere în întregime în timpul somnului.


Pana la ce varsta sunt recomandate acestea?

 

Păturicile clasice pentru somn nu au un termen de valabilitate, pot fi folosite pentru orice vârstă, atât timp cât dimensiunea este potrivită.

În ceea ce privește păturica săculeț de dormit , aceasta este disponibilă pentru nou născuți de până la 6 luni (0-6 luni) .

De regulă , standardul pentru păturicile de somn este 80x100 cm, această dimensiune fiind potrivită pentru copilașii de până la 2 ani .

Pentru copilașii mai mari de 2 ani se recomandă păturicile de somn cu dimensiunea de 100x140, iar atunci când piticul dumneavaostră va crește iar păturica nu va mai avea dimensiunea potrivită, se poate trece la una mai mare.

Totodată, păturicile de somn pot fi realizat și pe dimensiuni mai mari astfel încât să se potrivească chiar și pentru adulții iubitori de imprimeuri colorate și păturici pufoase.


Pentru ce modele putem sa optam?

 

În ceea ce privește tipurile de păturici , putem opta pentru păturica clasică : groasă / subțire, sau pentru o păturică tip săculeț de dormit, potrivită pentru bebeluși .

Pentru păturica săculeț, lucrurile sunt simple : se alege o nuanță sau două de pluș din cele disponibile: alb, crem, gri, roz, galben, verde mentă ,turquoise, sau bleu .

Păturica clasică presupune două mari alegeri: modelul de bumbac și culoarea plușului.

Bumbacul ranforce se regăsește cu următoarele modele: albinuțe, fluturași , buburuze, ursuleți, rachete, dinozauri, ghemotoace, steluțe, mașinuțe, animăluțe, balerine.

Bumbacul 100% are următoarele modele: trenulețe, căprioare, mașinuțe, arici, steluțe, elicoptere, balerine, floricele, iepurași balerine, curcubee , curcubee florale.

Plușul de asemenea poate fi ales, în funcție de culoarea care se potrivește cu imprimeul din bumbac , din lista de mai sus.


Ce fel de modele iti recomandam noi ?

 

Noi vă recomandăm să alegeți modelul păturicii în funcție de decorul camerei și de preferințele personale, astfel încât să se potrivească și să contureze un spațiu liniștit și cald pentru copilul dumneavoastră.

Cele mai căutate dintre păturicile noastre sunt cele care au în compoziție pluș minky, și bumbac 100% , certificate Oeko Tex și ” safe for children” .

Alegeți așa cum vă spune inima, dar nu uitați: Alegeți o păturică de calitate, din materiale sigure pentru copii!

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!