10 idei de cadouri vesele pentru copilasi de 3 ani+

10 idei de cadouri vesele pentru copilasi de 3 ani+

     
      Copilaria nu ar fi niciodata completa fara jucarii, iar asta nu ne face  pe noi parintii sau apropiatii decat sa iubim sa oferim cadouri. Cu ajutorul acestora oferim celor dragi momente de neuitat incarcate de enuziasm, bucurie si multa stare de bine.

Cadourile se aleg in functie de varsta copilasului  caruia urmeaza sa ii oferim atentia, dar si in functie de abilitatiile  sale  cognitive de la acel moment(daca il cunoastem suficient de bine).
Ne dorim sa  alegem pentru ei cele mai inspirate cadouri, care sa-i bucure si sa le trezeasca dorinta de a invata lucruri noi. Si pentru a va  face alegerea mai usora, noi cei de la Paturica  Fermecata, ne-am gandit sa  va oferim o manuta de ajutor si  sa facem un top cu cele mai faine si vesele variante de cadouri pentru prichindei cu varste cuprinse intre 3-6 ani.

1. Carti de colorat/ seturi de pictura
 Sunt jucarii care  au drept  scop dezvoltarea creativitatii. Seturile pe baza de apa sunt complet sigure pentru cei mici si in plus, in cazul in care coloratul se muta de pe foaie pe perete, sunt usor de curatat. 

2. Covor muzical
Covorasele muzicale au ca scop initierea dansului si a miscarii libere in general pentru copilasi. In acelasi timp cu cei mici, adultii isi pot desfasura treburile obisnuite in voie, avand pe fundal un moment de karaoke special si unic. Covorasele muzicale sunt de captivante pentru copiii de peste 3 ani, si cine stie, poate chiar dezvolta pasiune pentru dans inca de la  2-3 anisori. Covorasele au melodii unice integrate, pe care cei mici  le pot invata si reproduce cu placere. Pot  fi un cadou super fain datorita faptului ca isi aduc contributia la dezvoltarea senzoriala a micutului.

3. Jocuri din lemn educativ  pentru echipe copii-parinti
Jocurile din lemn, pe langa faptul ca sunt robuste si rezistente in timp, sunt realizate din materiale naturale, perfect sigure pentru copii ( in caz ca unul din ei este curios sa ii si incerce gustul).  Dincolo de acest aspect, o multitudine de  jocuri sunt destinate copilasilor inca din primii ani, iar jocurile de echipa le fac placere celor mici mai males prin prisma faptului ca au ocazia sa le joace impreuna cu fratii sau surorile, ori cu parintii sau bunicii. 
Jocurile din lemn in general fac parte din categoria jocurilor care participa activ la dezvoltarea senzoriala a copiilor si la imbunatatirea perceptiei, a memoriei si a  lucrului in echipa. Alege jocuri in care scopul nu este ca cineva sa castige, ci modul in care echipa contribuie la  rezultat. 


4. Cuburi de constructie
Cuburile sau blocurile de contruit  ii antreneaza pe cei mici sa construiasca,  sa isi dezvolte imaginatia, indemanarea, abilitatile spatiale si motoriii. Alegeti, cu atentie, cuburile de constructie din materiale ecologice, nepericuloase, care sa nu afecteze sanatatea micutilor, pe marimi potrivitevarstei lor.

5.Mingi si articole sportive
Activitatea fizica este esentiala pentru cresterea sanatoasa a copiilor, iar practicarea sporturilor de echipa ajuta la socializare si la cresterea stimei de sine. Puteti alege sa oferiti mingi  de fotbal/baschet  sau rugby. Cu siguranta se  vor bucura de aceste jucฤƒrii pe atat de simple si de cunoscute, pe atat de iubite de copiii din intreaga lume.  O alta idee buna este sa oferiti obiecte ce tin de aceasta gama sportiva si anume: coarda de sarit,  rachete de tenis sau tricouri personalizate intr-o maniera sportiva si preferata de catre copil.

6. Kit-uri de asamblare
Aceste kit-uri sunt foarte apreciate atat de copilasi cat si de parintii datorita beneficilor pe care le produc si anume:
ü Tin ocupate manutele micilor curiosi si stimuleaza imaginatia.
ü Sporesc capacitatea de concentrare si accelereaza gandirea logica.
ü Imbunatatesc coordonarea mana-ochi.
ü Capteaza si mentin atentia copiilor pentru un timp indelungat. 
Pe diverse teme, kit-rile sunt un cadou pe care orice copilas il va aprecia, stiuta fiind dorinta celor mici de a face si desface diverse elemente in scopul explorarii.


7. Puzzle educativ
        Oferta este extrem de variata pe tema acestor puzzle uri educative, insa eu va las doar un exemplu aici: puzzle educativ cu corpul omenesc. Cum ii poate  ajuta pe micuti ? In primul rand, ii ajuta sa studieze, apoi sa afle  alcatuirea, organele si sistemele lui iar intr-un final sa  descopere si functionalitatea acestora intr-un mod jucaus. Invatare si distractie in acelasi timp! 

8. Tabla magnetica
O  alegere ideala atat pentru fetite cat si pentru baietei.  Ei invata sa scrie si sa deseneze cu aceasta tablita. Intre noi fie  vorba, aceste activitati nu isi pierd niciodata din farmec, plus ca si contribuie la dezvoltarea imaginatiei, a creativitatii si a indemanarii.

9.Pernute decorative si nu numai
Pe site-ul nostru  regasesti pernute ce se incadreaza perfect in orice camera si sunt bine venite la orice varsta. Pentru fetite dragi nu ezita sa alegi unicornul din plus. Desprins parca din povestile cu printi si printese, unicornul plusat indeamna fetitele sa viseze, sa creeze povesti si sa intre pe taramuri fermecate. Iar daca baiatelul tau este fascinat de  tot ceea  ce inseamna cosmos,  esti exact unde trebuie pentru ca noi avem pernute atat in forma de luna cat si de stea. Pentru  a  nu ma lungi foarte mult cu detaliile aici, las atasat un link unde o sa regasesti toate variantele de pernute faurite cu mare drag si atentie in atelierul nostru Paturica Fermecata.  



10. Jucarii cu diverse  roluri sau meserii
Copiii sunt mereu atenti la actiunile celor mari si sunt interesati de diferite roluri si meserii. De aceea, este o buna optiune sa oferiti astfel de jocuri, fie ca este vorba despre truse de doctor de jucarie, unelte de gradinarit de jucarie sau o bucatarie. Copiii isi doresc sa fie super eroi, politisti, pompieri, sau medici. Imaginatia lor trebuie incurajata, asa ca, un cadou din aceasta gama este mereu binevenit.

          Inchiem acest top 10 aici si speram din suflet sa va fie de ajutor si sa va inspire la urmatoarele cadouri destinate celor mici.

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!