7 idei de cadouri pentru o viitoare mamica

7 idei de cadouri pentru o viitoare mamica

Atunci cand anunti sarcina, toti cei din jur se concentreaza pe a cauta cadouri pentru viitoarea mamica, insa de cele mai multe ori se gandesc doar la cadouri pentru copil(pe care mama le va primi, bineinteles), nu si pentru mamica. Sunt si nenumarate petreceri pentru bebelusi dar nu si pentru viitoare mamici.  Insa noi credem ca toate mamele si viitoarele mamici merita macar  un cadou care sa le aminteasca de faptul ca pentru noi raman la fel de importante, poate chiar mai mult. 

Daca ai o viitoare mamica in viata ta, poti sa ii oferi oricand un cadou pentru  a-i ura “Bun venit!” in lumea minunata a maternitatii. Cele mai apreciate cadouri sunt neasteptate, primite in zile obisnuite si fara ocazii speciale (zi de nastere, ziua numelui, etc).

Este o mare provocare gasirea unui cadou pentru o femeie insarcinata. VeI fi tentata sa cautati ceva practic insa mergand in aceasta directie  este posibil  sa sfarsesti tot prin a lua ceva pentru bebe.  Ceea  ce iti doresti tu  este ceva menit mamicii  si nu un alt cadou adaugat  la gramada de la ultima petrecere  a bebelsului.

Deci, ce poti  sa oferi unei viitoare mamici ? De ce are nevoie o viitoare mamica ? Cel mai important este sa cauti un cadou dedicat mamicii si nu un altul ce se va inscrie in concursul pentru "cel mai frumos cadou" pentru bebelus.

Sarcina este o perioada speciala iar daca intrebi orice femeie insarcinata ce-si doreste in prezent, asteapta-te la urmatoarele raspunsuri:  somn, o munca usoara,  o sarcina usoara, un ten sanatos  si muuult somn :) ..sau cel putin astea sunt raspunsurile pe care le-am primit cel mai des si pe care si eu le-am dat atunci cand am fost insarcinata.

Acestea sunt o parte din dorintele cele mai acerbe ale unei mamici in devenire… in afara de mancare ☺.

Practic, putem  spune ca nevoile unei femei insarcinate sunt destul de simple.  Trebuie doar sa se simta odihnita, confortabila si frumoasa.  Cum nu ii poti  garanta o munca sau  o sarcina usoara, poti doar sa faci un gest care sa ii arate ca te gandesti la ea si ii esti aproape.

Iata o lista de idei de cadouri pe care orice viitoare sau proaspata mamica  ar dori sa le primeasca. Indiferent daca este in prezent insarcinata  sau tocmai a nascut, exista cu siguranta aici un cadou potrivit  pentru fiecare mamica.
 

  1. Perna de sarcina

Ofera cadou o perna de sarcina comfortabila si cu siguranta nu vei da gres. In timpul sarcinii, in special in ultimele luni cand burtica  a crescut considerabil, un somn profund si odihnitor devine greu de realizat.

In acest moment, o perna de sarcina se dovedeste a fi o adevarata binecuvantare.  Ofera suport si reduce disconfortul resimtit in multe puncte ale corpului, de exemplu  zona spatelui si a  soldurilor.

  1. Un jurnal

Pentru mamicile  care adora sa se documenteze si sa pastreze amintirile, un jurnal va fi un cadou mai mult decat inspirat. Puteti alege dintre a le  oferi un jurnal personal, un jurnal de sarcina sau un jurnal pentru bebelusi - totul  depinde de etapa  in care se afla in prezent mamica.

Acesta este cadoul perfect pentru mamicile care adora sa scrie, sa faca poze si sa faca insemnari. Un jurnal este o modalitate foarte buna pentru ea sa isi aminteasca cum a decurs  sarcina sau primele zile cu copilul ei nou-nascut.

  1. Bijuteriile

Nu este surprinzator faptul ca  bijuteriile apartin fiecarei liste de cadouri destinate unei viitoare mamici. Bijuteriile reprezinta un cadou special, nu numai datorita valorii lor, cat  si datorita semnificatiei pe care ar putea sa o reprezinte.

Poti personaliza bijuteriile pentru a le face mai speciale. Daca nu ai dubii cu privire la numele bebelusului, poti inscriptiona numele pe un pandantiv.  Exista de asemenea, bratari pentru mama si bebe.  Puteti opta pentru varianta de a lua un inel pe care sa scrii Mama. Posibilitati sunt nenumarate!

  1. Paturici

Poti avea incredere in noi cand spunem ca nicio mamica  nu poate refuza vreodata o paturica buna cu care sa isi acopere picioarele atunci cand ii e rece sau sa o stranga in brate citind cartea preferata pe balcon. (si  fermecata  cum este a noastra) :)

Ele sunt incredibil de utile si pentru noptile la film, picnicurile exterioare si imbratisarile luuuungi.

Desigur, daca va fi folosita  mult timp, atunci este esential sa alegi o paturica  bine realizata. Alege materiale de inalta calitate, confortabile si foarte placute la atingere.

                                                                         


 

  1. Carti

O carte este cadoul perfect  pe care il poti da aproape oricui, inclusiv unei viitoare mamici. Exista foarte multe variante, tu trebuie doar sa decizi care se potriveste cel mai bine cu interesele ei.

O alegere sigura a cartii ar fi o carte pentru parinti, desi ar trebui sa iei in considerare posibilitatea ca ea sa detina deja cateva. Poti sa mergi la sigur cu o carte nou lansata de autorul ei preferat, una dintr-un domeniu care stii ca o pasioneaza sau de ce nu, poti sa alegi un titlu din top cele mai vandute carti. Urmeaza sa devina mama, dar asta nu inseamna ca trebuie sa citeasca tot timpul despre cresterea copilului, nu-i asa? ☺

  1. Un set de spa pentru acasa

Sarcina - precum si primele saptamani de crestere a  unui nou-nascut - pot fi incredibil de stresante. Ajut-o pe mamica sa fie relaxata  cu un kit de spa pentru acasa, pe care il poate folosi oricand doreste.

Nu trebuie sa cumperi un set gata pregatit. Poti adauga produse pe care stii ca si le doreste.  Un voucher pentru locul ei preferat de spa  pentru a-i oferi o  experienta de spa completa este o alta varianta perfecta de cadou.

  1. Un cos de cadouri personalizat

In cele din urma, cel mai atent  cadou pe care il poti oferi minunatei viitoare mamici  este unul pe care l-ai facut chiar tu. Daca nu ai deprinderi sau talent pentru cusut sau artizanat, nu trebuie sa iti faci griji. Poti sa alegi  un cadou care sa o faca sa se simta cu adevarat speciala facand un cos de cadouri personalizate.

Aduna tot ce ii place mamicii si aseaza-le  intr-un cos aranjat dragut. Poti include lucruri precum bomboane de ciocolata, ceai sau cafea (fara cofeina, sa o poata consuma pe perioada sarcinii si pentru a fi in siguranta!), lotiune de corp , un set de baie , rujul ei preferat si multe altele. Un cos de cadouri personalizat este o modalitate excelenta de a-i arata ca te gandesti la ea si o cunosti cel mai bine!


   Speram ca ideile noastre de cadouri pentru viitoarele mamici sa te inspire si sa te ajute sa gasesti cadoul perfect pentru persoanele dragi din viata ta. Apropo, ti-e ce ti-ar place sa primesti? :)


 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!