7 idei de cadouri superbe pentru bebelusi sub 100 lei

7 idei de cadouri superbe pentru bebelusi sub 100 lei

     Sosirea unui nou nascut este intotdeauna un motiv perfect pentru a face muuuuulte cumparaturi. Fie ca mergi cu cadouri la o persoana draga tie, fie ca urmeaza chiar tu sa ai un bebelus si vrei sa te pregatesti pentru venirea pe lume a puiului tau, variante de cadouri se gasesc nenumarate. Pentru ca uneori si bugetul este important astazi iti prezentam cateva variante de cadou foarte apreciate ce se incadreaza  intr-un buget sub 100 lei.

Aceste cadouri, nu numai ca sunt  elegante si atent lucrate din materiale calitative, dar sunt si super practice si durabile. Toata lumea va fi super incantata de cadourile primite, si nu o spunem noi, o spun cele peste 500+ de recenzii de 5* :) . 

Iata cateva dintre cele mai populare cadouri textile pentru bebelusi ce se incadreaza intr-un buget de 100 lei:

1. Set caciulita si bandana. Un astfel de set se incadreaza in randul cadourilor perfecte pentru bebelusi. Produsele au un design adorabil si neutru in functie de gen, in nuante clasice de alb, galben,  si gri. Sunt confectionate din bumbac 100%, astfel incat sunt ultra-moi si confortabile. De asemenea, sunt reversibile cu doua inchideri de prindere reglabile si au un pret de 50 lei per set. 

                                                    

 

2. Paturica subtire cu muselina si bumbac imprimat

Paturica cu muselina este  ideala pentru zilele insorite. Realizata din bumbac 100% in 2 texturi diferite, paturica cu muselina este usoara , aerata si racoroasa. Pentru ca are multiple intrebuintari - de la infasat, invelit, folosit ca cearsaf sau protectie in landou ori carucior sau scaunul de masina,  absoarbe bine transpiratia, racoreste si da o stare de bine copilasului este printre produsele preferate de mamici, asadar nu vei da gres cu un astfel de cadou. Ai o gama variata de imprimeuri atragatoare din care sa alegi iar pretul este unul si mai atragator: 60 lei pentru o paturica de dimensiune 75x75 cm.

   


 

3.Set scutece  din finet

Scutecele din finet fin, moale si extrem de placut pe piele, reprezinta alegerea ideala pentru bebelus inca de la nastere.
Realizate manual din tesatura 100% naturala – bumbac si decorate in stilul  copilariei, aceste scutece sunt de un real ajutor cand vine bebe pe lume, facand parte din categoria produselor indispensabile unei proaspete mamici. Setul se gaseste atat in varianta pentru fetite cat si in varianta pentru baietei si costa doar 59 lei.

                                               

 

4. Set de muselina

Oricarei mamici i-ar place sa primeasca un set de muselina pentru copilul ei nou-nascut, te asiguram de asta. Muselina este cunoscuta ca fiind o tesatura aerata, usoara si foarte placuta la atingere. Ofera racoare, fiind usoara, iar structura fibrelor permite aerului sa circule, asa incat este ideala pentru sezonul cald si nu numai. Fiind un produs realizat din bumbac 100% certificat Oeko Tex si “safe for children”, il consideram a fi ideal si pentru infasarea bebelusului inca din prima zi. Alege un set cu  3 museline cu stelutele argintii diafane la numai 78 lei si vei bucura cu siguranta o mamica.

                               


 

5. Sistem de infasat

Majoritatea mamicilor prefera sa foloseasca un sistem de infasat. Acesta produs poate fi utilizat inca din prima zi pana la trei luni de viata si este confectionat 100% din bumbac moale,  de inalta calitate, delicat cu pielea nou nascutului. Bebelui ii este cald, se simte bine, are un somn mai linistit. Avand un pret de la 65 lei, sistemul de infasat marca Paturica Fermecata se inscrie cu succes in lista cadourilor economice dar practice si calitative.

                               


 

6. Saculet de dormit

Saculetii de dormit si plimbare sunt si ei pe lista de cadouri foarte apreciate de mamici, fie ca alegi un saculet din bumbac sau o paturica tip saculet, Ambele produse sunt realizate din materiale  certificate OEKO TEX si "safe for children", vin intr-o gama variata de culori si imprimeuri si se incadreaza in bugetul de 100 lei. :)


                                 

 

7. Pernute decorative si pentru somn

Pernutele personalizate vor fi cu siguranta apreciate atat de mamici cat si de bebelusi. Alege o pernuta clasica cu amintiri  sau un norisor cu accesorii pe care sa personalizezi datele bebelusului si vei obtine un cadou ce va deveni o amintire de-o viata. Si celelalte pernute pentru somn sau decorative se incadreaza perfect in categoria cadourilor inspirate, acestea putand si ele fi personalizate dupa preferinte.



                                       

     Pentru mai multe idei de cadouri care se incadreaza in bugetul tau, nu ezita sa rasfoiesti site-ul nostru sau sa ne vizitezi pe pagina de facebook. Nu uita ca majoritatea produselor sunt personalizabile, astfel vei obtine un cadou atat calitativ si practic cat si de efect. :)

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!