Paturica Plusata Bebe

Afiseaza: 1-24 din 90 produse

 Filtre
Cuprins:

1. De ce sunt paturicile plusate alegerea perfecta pentru bebelusul nostru ?
2. Cand este indicat sa achizitionam o astfel de paturica?
3. Cum ne asiguram ca am ales o paturica plusata de o calitate superioara?
4. Pentru ce tipuri de paturici plusate putem opta ?
5. De ce sa ne alegi pe noi ?
 

De ce sunt paturicile plusate alegerea perfecta pentru bebelusul nostru ?
 

Păturicile plușate sunt alegerea perfectă pentru bebelușul dumneavaostră deoarece acestea au o mulțuime de beneficii asupra stării de bine a celori mici.

Pe lângă confortul pe care îl asigură partea pufosă din pluș minky, acestea au și rol termic, protector împortriva frigului.

Astfel bebușul dumneavoastră este protejat de frig chiar și dacă alegeți să îl scoateți la plimbare într-o zi friguroasă, se simte confortabil, iar pielea lui este acoperită de un strat moale și pufos din minky, ce nu agresează pielea și este certificat Oeko Tex și „safe for children .

Păturicile plușate se împart în mai multe tipuri, și vă permit să alegeți varianta perfectă pentru bebelușul dumneavaostră.

Astfel, puteți alege :

o păturică plușata clasică, confecționată dintr-o parte minky și o parte bumbac;
- o păturică plușată săculeț cu glugă, confecționată în totalitate din pluș minky pufos ce îl ajuta pe cel mic să aibă o stare foarte bună, prin blandețea cu care îl protejează de frig;
- o păturică din bumbac și pluș soft, o variantă pentru perioadele puțin mai calde; sau chiar o păturică pentru scaunul auto, pentru a-l convinge pe bebeluș să fie liniștit în timp ce vă deplasați cu mașina.


Cand este indicat sa achizitionam o astfel de paturica?
 

Nu există un moment anume în care ar trebui să achiziționați o păturică plușată.

În cazul păturicilor tip săculeț acestea se folosesc de regulă până la vârsta de aproximativ 6 luni , iar ulterior poate fi folosit drept salteluță pentru cărucuior, sau chiar pe podea atunci când bebelușul se joacă.

Păturicile plușate clasice nu au un termen în care pot fi folosite, sunt perfecte pentru orice vârstă, cu condiția ca dimensiunea să fie una potrivită, astfel se poate achiziționa o păturică plușată clasică încă dinainte de a se naște bebelușul, ce poate fi foosită încă din primele clipe, fiind sigure pentru orice vârstă.

Acestea se pot folosi pentru oricât timp vă doriți și vă sunt de ajutor.

Păturicile sunt rezistente la spălări repetate, astfel că pot fi folosite pe o perioada îndelungată și spălate de câte ori e nevoie, fără a se degrada.


Cum ne asiguram ca am ales o paturica plusata de o calitate superioara?
 

O păturică plușată de calitate este confecționată din materiale de calitate .

Calitatea produselor pe care noi le fabricăm este asigurată de Certificatul de Inregistrare pentru Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001 pe care noi îl deținem încă din Martie 2022.

Materialele folosite în fabricarea produselor sunt certificate ca fiind calitative, și sigure pentru a fi utilizate de copii, prin certificate precum Oeko Tex și „safe for children„.

Bumbacul 100% este o țesătură de înaltă calitate, perfectă pentru copilași, care permită pielii să respire și totodată nu irită, și nu agresează pielea.

Plușul minky și plușul soft sunt țesături moi la atingere, mai groase și dense, dar care la rândul lor au un rol termic important.

Acestea asigură confortul și starea de bine a bebelușului în timpul somnului.

Totodată, review-urile clienților din secțiunea de feedback scot în evidență faptul că produsele noastre sunt calitative.


Pentru ce tipuri de paturici plusate putem opta ?
 

Păturicile plușate se clasifică în:

- Păturici clasice
- Păturici tip săculeț cu glugă
Păturici pentru scaunul auto

Păturicile clasice sunt realizate din bumbac 100% și pluș minky sau pluș soft.

Păturica din bumbac 100% și pluș minky poate avea la cerere și o parte din vatelină în interior, cu scopul de a proteja bebelușul de frig.

Partea din bumbac permite pielii să respire, în timp ce partea din pluș asigură confort și stare de bine.

În ceea ce privește păturica din bumbac 100% și pluș soft, aceasta este o variantă mai subțire, ce poate la rândul ei să fie realizată și intr-o variantă mai groasă, cu vatelionă în interior.

Acestea pot fi detasabile, având un sistem de genul celui pentru saltele, sau nedetasabile.

Păturica tip săculeț cu glugă, realizată în totalitate din pluș minky, cu glugă și fermoar pentru a putea fi ușor de utilizat, este într-adevăr perfectă pentru sezonul rece.

Vatelina din interior are rol termic, dar asigură și confort, impreună cu plușul minky creează un mediu plăcut și pufos, în care beblușul poate avea un somn foarte odihnitor.

După ce bebelușul crește și păturica săculeț nu mai este potrivită pentru somn, se poate folosi ca și salteluță în cărucior.

În plus, acesta este decorată cu o fundiță din pluș minky ce îi oferă un aspect plăcut .

Păturica se poate realiza dintr-o combinație de două culori din minky, sau o singură culoare, în funcție de preferințe.

Păturica pentru scaunul auto este realizată din bumbac 100% și pluș minky, avand astfel garanția că îl așezi pe bebe pe o țesătură perfect sigură pentru pielea lui delicată.

Interiorul este realizat din umplutură cu proprietăți hipoalergenice, moale si foarte placută la atingere, astfel că bebe se va simți ca pe un norișor pufos.

Paturica are inserții pentru centuri la nivelul umerilor dispuse pe doua nivele așa încât să fim siguri că se va potrivi oricărui tip de scaun auto alegi să folosești.

Următoarele inserții sunt în laterale, plus înca 2 nivele în zona piciorușelor, acolo unde este punctul de fixare al centurii.


De ce sa ne alegi pe noi ?
 

- Finisaje impecabile, ce rezista in timp.

Materialele folosite de noi sunt certificate privind calitatea și siguranța, prin certificate precum Oeko Tex și „safe for children” .

- Durata execuție scurta, tratăm prioritar comanda dumneavoastră și asigurăm livrarea gratuit.

- Deținem un portofoliu cu peste 100 de modele de bumbac 100%, calitate superioară, dens și rezistent la spalari repetate.

De asemenea, plușul minky este o țesătură de înaltă calitate, densă și pufoasă, rezistenă la spălări repetate și plăcută la atingere.

 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!